ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКИМ ВИПЛАЧУЮТЬСЯ ПІЛЬГИ

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКИМ ВИПЛАЧУЮТЬСЯ ПІЛЬГИ!

Кабінет Міністрів України постановою від 17 квітня 2019 р. № 373 затвердив Порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі.

Для отримання пільг на внески в ОСББ у готівковій формі (живими грошима на Ваш рахунок у банку) Вам необхідно особисто подати в управління праці та соціального захисту населення “Заяву про виплату пільги у готівковій формі.

У разі неподання такої заяви, суми належних Вам пільг будуть перераховуватися на рахунок Мінсоцполітики в Ощадбанку та в безспірному порядку стягуватися з нього постачальниками теплової, електричної енергії, природного газу, гарячої та холодної води без Вашого відома.

Звертаємо увагу, що в разі несвоєчасної сплати внесків в ОСББ, а також плати виконавцям комунальних послуг, управління соціального захисту населення позбавлятимуть боржників права на отримання пільг у готівковій формі!

Пропонуємо якнайшвидше подати заяву про виплату пільги у готівковій формі до управління праці та соціального захисту населення Дарницького району (Харківське шосе,176-Г).

Просимо вчасно та повністю сплачувати внески в ОСББ для уникнення заборгованості!

Адміністрація ОСББ “Флагман.”

(Comments are closed)