ОСББ – установчі збори мешканців!

Шановні сусіди!

sobraniyeІніціативна група мешканців нашого будинку поспішає повідомити, що 25 грудня 2011 року (неділя) в 18:00 в актовому залі Слов’янської гімназії (за адресою вул. Драгоманова, 10-в) відбудуться загальні збори мешканців, на яких будуть розглянуті наступні питання:

1. Організаційні питання проведення зборів.

2. Створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (надалі – об’єднання) та затвердження його назви.

3. Затвердження Статуту об’єднання.

4. Вибори правління об’єднання.

5. Вибори ревізійної комісії об’єднання

6. Надання повноважень представнику Установчих зборів щодо державної реєстрації об’єднання.

Найскладніше в проведенні зборів є те, що для створення ОСББ необхідно досягнення кворуму: нам необхідно, щоб на зборах був присутній 50%+1, а ЗА створення ОСББ проголосували більше 2/3 від присутніх на зборах власників квартир в нашому будинку.

Зібрати таку кількість мешканців одночасно дуже складно, тому що не у всіх буде можливість відвідати збори з якихось особистих поважних причин. У разі неможливості бути присутнім в зазначений час Ви можете оформити доручення на представлення Ваших інтересів на вищезазначених Зборах. Бланки доручень будуть мати при собі представники ініціативної групи.

В найближчі дні (з 01.12.2011 по 11.12.2011) представниками ініціативної групи і активістами, які погодилися нам допомогти буде проведений обхід всіх квартир нашого будинку, – згідно ЗУ «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» № 2866-III від 29.11.2001 про Збори має бути повідомлений кожний власник особисто, незалежно від того, підтримують вони створення ОСББ чи ні.

Під час обходу всім власникам буде вручено Повідомлення про проведення установчих зборів ОСББ, Листок з Перевагами ОСББ і пропонуватиметься заповнити доручення на представлення Ваших інтересів під час зборів. Таким чином, навіть якщо людина не зможе прийти на збори, його голос буде врахований.

Повідомлення направляється в письмовій формі і вручається кожному власнику під розписку. Щоб представники ініціативної групи були впевнені, що Ви є власником квартири, потрібно показати Свідоцтво Про право власності і Ваш паспорт. Прохання до кожного поставитися до даного питання з відповідальністю і допомогти ініціативній групі вчасно всіх поінформувати.

Ми вже зробили крок вперед , проводячи підготовку до створення ОСББ, нас активно підтримує РДА і сприяє в цьому питанні, оскільки виконує Державну програму, яка передбачає до 2015 року створення ОСББ у 75% житлового фонду. А все решта залежить виключно від нашої небайдужості.

Ще раз нагадуємо ПІБ представників ІГ, які будуть здійснювати обхід:

І під’їзд: Гричиненко Анатолий (кв.№13) Савицкая Ирина (кв. №17) Фишенко Юлия и Виталий – (кв.№10 кв).

ІІ під’їзд: Шоха Ольга (кв.№84), Трибрат Михаил (кв.№ 170), Ельников Сергей (кв.№ 174), Лось Михаил (кв.№ 167), Разинко Анна (кв.№159)

ІІІ під’їзд: Дубовецкая Людмила (кв.№ 221), Борисенко Оксана (кв.№ 266), Вашешников Валерий (кв.№ 258), Книгаренко Елена (кв.№ 233).

Нагадуємо, про форум нашого будинку www.dragomanova.kiev.ua, тут можна не тільки обговорити важливі питання, а також довідатися про новини з приводу створення ОСББ в нашому будинку. Будь ласка, зареєструйтесь на форумі нашого будинку.

P.S. До речі, списки про голосування за створення ОСББ, які у великому секреті на цьому тижні пропонували конс’єржи ІІ і ІІІ під’їздів, були не від ІГ, а від ТОВ «Новобудова». З якої причини їх цікавить таке питання, чомусь об’яви вони не вивісили?

З повагою,

ініціативна група

(Comments are closed)